19.7.2011

Apen toivepostaus - kuvia meijän kodista

 Tässä on näkymä sisälle astuttaessa. Harmi ku en tiiä miten panorama-kuvia otetaan, ni ei saa semmosta laajaa saitsiinkiä. :)


Ulko-ovesta oikeelle katsottaessa on keittiö ja makkari. Niitä vastapäätä kylppäri. 


Makkari. Siel on puiset ite asennetut sälkkärit...kyllä teki mieli pian asentaa ne ku ei ollu mitään siinä ja ihmiset kulkee tosta makkarin ikkunan ohi.


 Linssilude.


Keittiö. (btw...joka ikisessä huoneessa, paitsi makkarissa on tommoset karmeen oranssit kaihtimet. Pöllö se kuka ne on päättäny tähän asuntoon hankkia...ois laittanu vaikka mustat mielummin! :D)


Keittiön kaapistoa.


Tässä huono kuva kylppäristä (jottei kaikki levällään olevat tavarat näkyis :P). Ei mikään kukkanen, mutta toimiva ja mukavan tilava. Sauna on iso, sitä en jaksanu erikseen kuvata ku eipä siin mitään kuvattavaa ole. Ihan tavis sauna.

Vessa.

Vessan oven kohalta otettu kuva. Tossa baaripöydäl meillä on edelleen tietsikka. Oikeella näkyvä ovi, jossa toi mopedi jököttää, on Rasmuksen huone.


 Rasmuksen huone. Oikeella on se meijän iso kirjahylly ja vasemmalla koko seinä kaappeja.


 Olkkari. Vasemmalla päin on siis eteinen ja oikeella takaovi ja tietsikka.


Siinäpä se meijän koti. Taka- ja etupihaa en kehtaa esitellä ku KAIKKI mun kukat on enempi tai vähempi kuihtunu ja muutenkaan hömm..ei oo esittelykunnossa noi pihat. Katotaan jos lumet ku tulee ni esittelis :P

3 kommenttia:

 1. Heipä hei!

  Olipa kiva postaus!:)

  Meiltä taitaa löytyä samanmoinen valkoinen iso peili makkarista ku teiltäki. Aiemmin se tosin oli kultanen..

  VastaaPoista
 2. Moi! Kiva ku tykkäsit:) Meillä on toi valkonen peili ollu tarkotus laittaa seinälle, mutta se jäi tohon seinää vasten ku jotenki humahti ruuvit niin haperon tuntusesti seinään, että epäilytti sitä siihen ripustaa..tippuis pian alas :o Miehelle sanoin, että se on paljo kivempi noin ku seinällä. Tos olkkarissa toi hopeinen peili vasemmalla on samallainen ku toi valkonen makkarissa.

  VastaaPoista
 3. Kiitos kovasti!! Nehän tuli äkkiä nuo "sisustuskuvat":)
  Oli hienoa, kun Rasmuksellaki oma huone...
  Ja pisti silmään, ett teil on samanverran kylmätilaa keittiössä, kun meilläkin;) Mut niinhän kunnon kulinaristeilla pitää ollakin!
  Kyllä täällä jo ootellaan, millon kaarratte pihaan, toivottavasti ei mee hullun myöhään,eikä sada ihan kaatamalla ku tuutte...

  VastaaPoista

Mitä miettii?