29.7.2011

Torstai

Mitä nää on?
No mun vanhoja kalentereita. TIETENKI! Ne toimi myös hyvin pitkälti päiväkirjoina. Kaivoin ne eilen aamulla esiin. Eilen oli vähän kurja päivä, koska poijjaat valvotti yön. Olin niin pahalla tuulella, että oikeen itteäki ärsytti se paha tuuli. Rasmuksella on joku rokko ja Hugo sai rokotuksia 3kpl ja oli siks kipee.
Ku noita vanhoja juttuja lueskeli, ni tuli kyllä aika hyvälle tuulelle. Olihan siel kurjiaki juttuja, mutta sitte aika kivojaki. Esim semmonen pieni sievä merkintä siitä, ku ekan kerran lähettelin tekstareita Ilkan kanssa. ;)
Noita kalentereita mulla löytyy vuosilta 02-07. Sen jälkeen en oo juuri kirjotellu. Joskus aina tulee mieleen, että oispa kiva ku olisin vaan jatkanu kirjottamista. Olis niin mukava lueskella siitä, että mitä sitä on miettiny Rasmusta ootellessa ja muutenki. Jos nyt alottais taas, ni eihän siin olis ku neljä vuotta taukoo... tekis muistelukirjan niiltä vuosilta. :P
Siinä ne on, somassa rivissä ja laatikkoon ne taas pääsi. Pitää ottaa taas esille sillon, ku tuntuu että ei huvita mikään.

Tänään on herätty hyvällä tuulella. Kattoos ny sitte mitä keksis tänään. Ainaki viikonloppuvieraita saadaan. Jee! :)


pee äs Ei kannata antaa miehen lukea vanhoja päiväkirjoja..niistä jutuista saa nimittäin kuulla kivoja sutkautuksia muuten.

2 kommenttia:

  1. Yritän uuestaan tätä kommentointia,viimeksi en jostain syystä päässyt läpi?
    Tuo päiväkirjamerkintäkin oli niin tuttua, ett hymyilytti; historia toistaa itseään. Nimittäin Ilkan isähän aikoinaan luki minun vanhoja (tosi vanhoja:) päiväkirjoja ja kuittaili niistä sitten, sillä seurauksella ett tein notskin tiskialtaaseen niistä...mitä tietenki myöhemmin kaduin syvästi;/Joskus tulee oltua vähän äkkipikainen...mut sen jälkeen mun merkinnät on kyllä saaneet olla rauhassa =)

    VastaaPoista
  2. No iskä kai on lukenu salaa niitä sun kirjoja :D Mää en vaan meri anto mun ihan vapaaehtosesti lukia niitä. Että eläpä yhtään vertaile siellä! :P

    VastaaPoista

Mitä miettii?