2.12.2011

Eteisen lamppu

Mun mies bongas joku aika sitte lampun. Mietittiin, ostetaanko vai ei. Oli niin halpa, että ostettiin. Makso peräti 15€. (Joku poisto Anttilassa..johtu varmaan väristä..sori vaan sammaleenvihreen ystävät.) Jonku aikaa se oli eteisen katossa semmosena ku ostettiin, mutta selvää oli jo ostaessa, että jotain sille on tehtävä. Väri ei oikein miellyttäny.


Riisuin lampun organzanauhasta, jota osottautu olevanki melkonen määrä. Kävin ettimässä yhestä Ritun Nauha ja Nappi -liikkeestä uutta nauhaa tilalle, mutta lähinki siitä liikkeestä 5€ rikkaampana ilman nauhaa. Eli myin sen vihreen nauhan siihen nauhanappiliikkeeseen ja ne mittas, että sitä oli 27metriä (!).


Lamppu oli alasti varmaanki pari viikkoa. Ei oikein meinannu löytyä mitään hyvää nauhaa eikä kangasta. Ja vaikka olis löytyny ni metrihinnat oli jotain lähemmäs kolme euroa.. (miettikää paljoko olis maksanu ostaa se lähemmäs 30m nauhaa). Loppujen lopuks menin TOSI kalliiseen liikkeeseen (Sisustus Eloranta) ja löysin heti kättelyssä sopivan kankaan lamppuun. Vähän köhin ku myyjä kerto metrihinnaks 79€. Kotona tein tiukkoja laskutoimituksia ja tulin siihen tulokseen, että tarvin 15cm kangasta (huomioituna saumanvarat ja varmuuden-vuoksi-sentit) eli kankaalle tuli hintaa n.10€.

Tämmönen siitä tuli. Mustaaki kangasta mietittiin, mut ei se jotenki tuntunu hyvälle. Tyytyväinen olen. Varsinki ku lampun kokonaishinnaks tuli reilu 20€ :))) Mieski tykkää. Se ei oikein tykänny kevätlampusta :P

PS Opinnäytetyö on palautettu ja esitetty, joten tämmöselle toiminnalle on mukavasti aikaa:) (JEE!)

2 kommenttia:

  1. Niin...sinä ja Ilkka tiiätteki mun vihreyteni;) Siis musta se vihree varjostin oli aivan ihastuttava! Mut varmaan paremmin teijän väritykseen sopii just tuo vaalee. Mustaki ois sopinu, mut oisko yhtä kauniisti antanu valoa? Tääl on kaamee nuhabuumi ja naapureissa kuumetta, ett kait se meillekki vielä rantautuu...kuha ei nyt just jouluks tulis...nimimerkillä kokemusta on:( Muksut muistaa liianki hyvin,miltä tuntu sairastaa, ku ei herkut maistunu ja joulu vaan mennä jolkotteli...Meillä pohditaan parhaillaan onks pukkia oikeesti olemassa? Ett jos ne säälittävät tekopukit sitte onki pukin apulaisia,ku eihän se pukkikaan ihan joka paikkaan ehi??

    VastaaPoista
  2. Toi vihree kuva huijaa!;) Ei se oikeesti ihan niin hieno oo ku tossa kuvassa. Mutta kyllä mä tiijän, että se sun makuun olis. Ajattelinki, että sä kyl käyt kommentoimassa, että älä parjaa vihreää tyttö!
    Koittakaas te pysyä terveinä, meki koitetaan. Itellä kurkkua kaihertaa ja Hugolla nenä vuotaa, mutta muuten ollaan terveitä. Oishan se kurja jos olis taas tautia teillä jouluna :/ Noi meiän pojat ei oikeen ees viel tajua, että joulua odotellaan. Ehkä tän joulun jälkeen Rasmus jotain tajuaa aiheesta.

    Sun tarvii kertoo pojille, että aika pysähtyy siks ajaks, että pukki saa käytyä kaikkialla ja aikavyöhykkeet auttaa sitä kerkiämään kaikkiin maihin.

    VastaaPoista

Mitä miettii?