31.1.2012

Muuttohässäkkä

Olipa melkosta hommaa pakkaaminen ja muuttaminen. Rasmuksesta kaikki banaanilaatikot oli moottorikelkkoja ja Hugo kiipeili niissä ihan muuten vaan rymyämisen ilosta.

Me muutettiin lauantaina uuteen kotiin (joka on muuten erinomainen). Muutto meni hyvin, vaikka käviki niin, ettei tavarat mahtunukkaan kuorma-autoon. Onneks löyty reilu kaveri (pikkuveli), joka huristeli farmariauton ja peräkärryn kanssa 200km hakemaan loput kamppeet ja kuskas ne yli 200km päähän uuteen asuntoon. Muuten sitä olis oltu vähän vaikeuksissa (la muutettiin, su muutti seuraavat tilalle).
Edellisen kämpän siivoaminen oli melkosen aikaa vievää touhua. Tavallaan oli onni, ettei tavarat mahtunukkaan kuorma-autoon, ni oli aikaa siivota kämppä perusteellisesti loppujen tavaroiden kyytiä odotellessa. Ja syyä vähän hampurilaista jääkaapissa istuen, kuolaava koira jokaista suupalaa vahtien.
No, mepä sitte saatiin muutettua. Lauantaina klo 18 oli kaikki kuormat purettu ja asunto melkosen räjähdyksen jäljiltä. Rasmus nautti tilanteesta täysillä...oli kauheesti kaikkea mihin tekee mieli koskea, vaikkei sais ja mikä parasta: joustinpatjoja tramboliinina! Alin kuva on siis uudesta asunnosta siinä vaiheessa, ku valta osa tavaroista oli vasta vaan kannettu sisälle. Kuvia tästä ihanasta kodista tulee jahka saan otettua edustuskuvia ;)

2 kommenttia:

  1. Huhhuijakkaa! Olen täällä henkeä pidätellen kuulostellut molempien tällä samalla vkl:lla muuttaneiden perheitten tunnelmia...olen ollut aistivinani pientä (?) ahdistusähkyä kaiken uuden ja ihanan ohella... No, kyllä se varmaan myös helpottanee hetken kuluttua. Hirveet pakkaset vaan piti sattua justiinsa!
    Koittakaahan taistella loppuun asti;)
    Ois niiiin mukava päästä kurkistamaan tässä kevään aikana..!

    VastaaPoista
  2. No kyllä ahdistusta on piisannu, mutta nyt tuntuu jo ihan valoisalta. Eka päivä töissäki meni ihan mukavasti!

    Paukkupakkaset sais kyllä mun puolesta loppua. Semmonen -10 olis kiva. Eihän tuol ulkona tee mieli olla, ku on niin kylmä. Hurjan kauniita kelejä, mutta HRR..!

    Tulkaahan käymään heti ku kynnelle kykenette!:)

    VastaaPoista

Mitä miettii?