11.2.2012

Teltta!

Meillä kuunnellaan joka päivä äänikirjaa nimeltä Viiru ja Pesonen telttaretkellä. Rasmuksen lemppareita (ja mun). Kävästiin Ikeasta hakemassa vähän kampetta niin mies bongas mukavan sirkusteltan pojille. Kyllä on  viime päivinä ollu pojat innoissaan uudesta teltasta. Rasmus tuumaski edellä mainitun sadun mukaisesti: "Menen telttaan onkimaan."

Kyl on kiva teltta! (varmaan äiti enemmän tohkeissaan ku lapset)

Hugolta perus-virne-ilme-terveisiä ja Rasmukselta vauhdikas: "MOOOOI!"
"Äiti menen nukkumaan kookeelle."

4 kommenttia:

 1. Vautsi, ihan huippu! Eemil katteli mun kaa tätä ja kysyi: "Pitäskö meilleki ostaa teltta?"

  Saattaapi olla, aattelen minä! Onko se kovin iso? Mahtuisko mein lastenhuoneeseen edes tollanen. Ja paljonko tollasel on hintaa?

  Olispa ihana tulla kattomaan mihin ootte asettunu asumaan :) Kai meille järjestetään jonkunsortin tuparit? ;)

  VastaaPoista
 2. Joo, tonne on hyvä vaikka juosta pakoon vihasta äitiäki... (tää ei oo vihje, vaan kokemus omasta tästä päivästä). Tässä on linkki Ikean sivuille, sielt näät vähän tietoi: http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/30206882/ .
  20€ se makso, ei paha!

  Tulkaa toki! Me ollaan (tai ainaki mää :D) suunnitellu ens kuun puolelle jonku sortin valmistujaisia hyvin rennolla pukukoodilla ja fiiliksillä ja ilman oletusta, että jokainen tuo lahjan. Lähinnä haluisin juhlistaa tarjoilemalla juhlakahvit läheisimmille. Ja te kyllä lukeudutte niihin :) <3 Että oliskohan ne sitte sopivat tuparit?

  VastaaPoista
 3. Voi jee. Pitää käydä tsiikailee tuolta :)
  Kuulostaa oikeinki mukavalta suunnitelmalta, täällä tartutaan ilolla tommoseen ajatukseen! <3 Kerro sit vaan millon! :)

  VastaaPoista
 4. Ihanan näköstä, tulee taas ikävä kesää! Miten mukava tuommonen on pienellekin pihalle pystyttää...nurmikolle,voi voi!
  Eipä silti, nythän tuo pakkanen sentään lauhtui, ei meinaa poikasia saaha syömään pihalta, kun on niin mukava kaivaa tunnelia lumeen:)
  Tuparit? Oon just täällä harmitellu, ettei päästä mihinkää liikahtaa, ku aina on niitä TENTTEJÄ (eläkä,Meri, yhtään naureskele..;)Tiiä vaikka mamma hyppäis junaan ja lähtis ittekseen sukuloimaan!

  VastaaPoista

Mitä miettii?