7.6.2012

kaaaaaaaaaaaamea talokuume!


Meillä on käyny pari taloesittelijää ja on kyselty tontteja. On kateltu pohjapiirustuksia ja kyselty hintoja. Ihmetelty vaihtoehtoja.
Vielä ei oo kyllä mitään varmuutta siitä, millon on mahdollista ostaa tai rakennuttaa talo, mutta on ruvettu aktiivisesti selvittämään, mikä olis hyvä ratkasu meijän kohdalla. Kyllä mä pökerryn sinä päivänä, jos eli kun meillä joskus on oma huusholli!Mua viehättää vanhoissa taloissa se fiilis mikä niissä on. Niissä on hyvää lankkulattiat ja se, että niistä on helppo tehdä maalaisromanttistyylisiä. Huonoa on se, että hyvät on monesti ylihintasia ja rintamamiestalot on turhan pieniä monesti. Mutta kyllä ne on kilpailussa mukana.Uushan on aina uus.

Uudessa piha on sekotus soraa ja hiekkaa. Uudessa kaikkia mahdollisia kustannuksia on HIRVITTÄVÄN vaikee hahmottaa. Ööh. Mutta ehkä me joskus löydetään ittemme jonkumoisen oman katon alta. Siitä on kiva haaveilla :))))

3 kommenttia:

 1. Sinne etelään siis jäämässä? Voivoi...Elkää siitä etemmäks ennää kuitenkaa...Elätte jännittäviä aikoja! Oma paikkansa löytyy kullekkin!

  VastaaPoista
 2. Eipä sitä tiedä mistä sitä ittensä löytää. Tää on jossain määrin ahdistavaaki ku ei oikein osaa ajatella, mikä olis hyvä ja järkevä ratkasu. Ehkä se selkiytyy ku pyytää paljo taloesittelijöitä kylään ja käy kymmenillä talonäytöillä. Ja mieti rauhassa. Ja öö. Niihän?

  Tai jos kääntäis tän lainanottoahdistuksen ja oikeen ratkasun mietinnän positiiviseks ja nautinnolliseks pohdiskeluks?!

  VastaaPoista
 3. Hiljaa hyvä tulee..;)

  VastaaPoista

Mitä miettii?