26.7.2012

terkkuja maisalle

Täällä sataa koko ajan vettä. Aika tylsää..olis uimarantakelejä. Pojatki tykkäis. Vai onkohan tää sitä varten tää sadekausi, että pärjäisin paremmin masuni kanssa? Mullon kauhee pesänrakennusvietti päällä..tai joku loppuraskauden höyrähdys. Tekee kauheena mieli TOTEUTTAA ITTEÄ..ajattelin maalata kolme sänkyä ja vähän ommella ja jos saan hommattua matonkuteita ni virkkaan lastenhuoneeseen maton. Haluisin myös virkata päiväpeiton pinnasänkyyn, jos bongaan jostain hyvät hintalaatusuhteiset langat. Onko siinä tarpeeks kahelle kuukaudelle itsensätoteutustouhua?!
Tossa kuvassa on kannu, josta Maisa halus eroon. Tykkään siitä kovastipaljo ja siihen on mukava laittaa rönsyileviä kesäkukkia. Nyt noi kyseiset on jo ihan nuupahtanu ja kuihtunu. Joku TÖRPPÖ oli ajellu kaikki lupiinit tien reunilta mataliks. Tosi epäesteettisiä määräyksiä tommoset tienpientareiden "ruohonleikkuut". Joo..hölöhölö. Eipä tässä muuta asiaa :)

2 kommenttia:

  1. Mulla olis kans käsillätekemisfiilis ja haluisin kans virkata maton mein olkkariin. Osaatko arvioida paljonko kuteet semmoseen maksais, edes suunnilleen? Luulis sun jaksavan noilla hommilla vielä viimeiset ajat masun kans. Tsemppiä niihin!

    VastaaPoista
  2. Ajattelin tänään mennä yhteen lankakauppaan ja kysästä paljo ne trikookuteet maksaa ja mahdollisesti myös ostaa kuteita. Voin tehä vaik postauksen aiheesta sitte. Joo, kait näillä luulis jaksavan. Eilen maalasin Hugon sängyn ja pinnasängyn...aika rasittavaa se pinnasängyn pinnojen sutiminen vaikka kuin telaa käytin. Hankala saada hyvää jälkeä. Ehkä siitä ihan hyvä tulee kummiski sitte ku on hionu ja maalaa viel kertaalleen. Tänks tsempeistä! <3

    VastaaPoista

Mitä miettii?