4.9.2012

Laura & Oskari


Kaikkien lastevaatteista ja erityisesti retrokuoseista ja ekologisuudesta kiinnostuneiden onneksi tänä vuonna on perustettu yritys nimeltä Laura & Oskari. Yritys myy käsintehtyjä lastenvaatteita, joita valmistetaan sekä kierrätyskankaista että uusista kankaista. Useat tuotteista ovat uniikkeija. Yritys avaa nettisivut lokakuussa. Nettisivujen osoite on www.laura-oskari.fi. Ennen sitä aukeaa Facebookiin Laura & Oskarin sivusto.
Tytöille on mekkoja jos jonkimoisia. Ku mekko ei enää riitä mekoksi, niin se toimii hyvin tunikana :) Mun ehdottomia suosikkeja on noi kaks oikeen reunimmaista, mutta ajatelkaapa kuin ihanalta näyttäis toi vasemmassa reunassa oleva sininen mekko punasilla puuhelmillä höystettynä!
Tässä vähän haaveilen meijän pojille tommosia takkeja, tai ainaki toiselle. Ehken samallaista kummallekki halua :)
Laura & Oskari myi ensimmäistä kertaa tuotteitaan julkisesti yrityksen Ateljee Alla Vaahteran -järjestämässä syystempauksessa nimeltä Vaahtera markkinat. Seuraavaks yrityksen tuotteita on julkisesti myynnissä Lahden Kärkkäisen järjestämässä tapahtumassa tulevana viikonloppuna. Noi tommoset trikoopipot kuuluu Laura & Oskarin mallistoon ja hankinkin meijän pojille kivat pipot...niistä tulee varmasti postaus jossain vaiheessa.
Tuttinauhoja oli Vaahtera markkinoilla oikein mehevä rivi myynnissä. Värit ja kuosit on ihania! Tossa keskellä töröttää mun uus ihastus, en oikeen tiijä mikä sen nimi ois...joku Örkki Örvelöinen, joka sisältää riisiä eli on siis ikään ku hernepussi. Mun suosikkilistalla ykkösenä tällä hetkellä, hehe. :D

PS Pahoittelen kuvanlaatua..kännykällä räpsitty, ei ollu kameraa mukana.

2 kommenttia:

  1. Ai, kuinka herkullisia! Onkos nää yrittäjät sukua..? Nimistä vaa aattelin. Mua rupes niin kiinnostaa, ett pittää facebookissa käy kattoo! Täällä ois sulle kestovaippoja, pitäskö laittaa tulemaan matkahuollossa? ;D Ostin lisää Taikapirtin loppuunmyynnistä, sääli kun sekin lopetti!

    VastaaPoista
  2. Eikö ookki:) Makeen värisiä ja hyviä kuoseja.
    Kyl kestot kiinnostaa, mutta säästä bensoihin ne lähetyskulut ni voit hurauttaa käymään. Kyllä oisin halunnu päästä sinne Taikapirtin loppuunmyyntiin!

    VastaaPoista

Mitä miettii?