24.9.2012

Peltiauto

"Äiti tää on pemaaaali!", tuumas Rasmus uudesta peltiautosta. Rasmus on silleen ihan pikkasen ihastunu bemareihin, tunnistaa bemarit liikenteessä lähes satavarmasti. Me saatiin toi kuvissa esiintyvä herkullinen peltiauto Villa Rosmarinista. Pojat on ollu hyvin riemuissaan siitä :)
Auto on hurjan hyvä, koska sillä ajamisesta ei kuulu muuta ääntä, ku lasten ite tuottamat äänet (mitkä ei kylläkään aina oo niin hiljasia). Tässä meijän upeessa lieskapeltiautossa on renkaissa kumit päällä, niinku kunnon autossa tietenki tulee olla. Jos vertaa melutasoa siihen kovan muovin kolinaan + lapsen tuottamiin ajoefekteihin, jotka Plaston muovimopo saa aikaan, niin kyllä oon tän peltiauton kannalla!
Peltiauto on niin hieno, että sitä vois pitää vaikka senkin päällä... jostain kumman syystä meillä pojat ei tykänny, että nostin sen tohon.

Vissiin bensa loppu Hugolta, ku tarvi työntää välillä. Peltiauton hyviin puoliin kuuluu myös se, että sitä on melkosen hankala saada kaatumaan - ei kaadu ajossa eikä muutenkaan; Pojut on sillä nimittäin jo vähän kiipeilly pöydille ja muuallekki ja uskollinen lieska-auto on pysyny äidin riemuksi (kröhöm!) paikallaan. Eipä tästä ajopelistä taida todellisuudessa puuttua ku seisontajarru.

Pihallehan tällä ois pitäny päästä, mutta empä tonne ravan keskelle aio autoa ovesta päästää, enkä kyllä muutenkaan. Se on meijän fiiini hieno sisäauto, jolla lasten huoneesta hurauttaa aamusin se, joka kerkii ekana heräämään.
Tuukko kyytiin?


PS Tuotetietoa autosta ja muista tarjolla olevista peltiajoneuvoista löydät tästä linkistä: Villa Rosmarin Oy.

3 kommenttia:

  1. Hei vauu! Ihan huikee! Mä oon kuolannu noita niin monesti, mutten oo raskinu ikinä ostaa. Kyllä tolla kelpaa kruisia :)

    VastaaPoista
  2. Eikö ookki! Olispa kaikki lelut noin kivan näkösiä:)

    VastaaPoista
  3. Huhhuh...täällä yks kade setä kattelee kuvia - pääsispä koeajoon! Ostetaan mulle samanlainen peltiauto...onko tuolla kaupassa ennää lissää nuita? Mää haluan tulla mukkaan ostaan semmosta! ;D

    VastaaPoista

Mitä miettii?