8.1.2013

Kivaa!

Meillä on täällä laitettu hihat heilumaan alakerran ikkunanpielien kanssa:) Keittiön ja olkkarin ikkunanpielet on nyt valkoset ja tuntuu ku seiniä ois työnnetty metri kauemmas! Olohuoneen ikkunanpielet on viel loppusilausta vailla. Jahka saadaan verhotangot ym. paikalleen ni laitan kuvamatskua. Kaikkea pientä sisustusjuttua tekee mieli hankkia ja oikeestaan esim. pikkunaulakot olis tarpeellisia eteisessä, joten yritänkin niitä voittaa arvonnasta :


2 kommenttia:

  1. Arvonnat on ihan kivoja haaveiluhetkiä - kunnes kaikki arvat on arvottu, ja huomaat, ettet voittanutkaan mitään...Mutta ei se mitään, sinähän oot käsistäsi kätevä ;) Ja kekseliäs kaupan päälle. Olen varma, että ens kerralla tullessamme teillä on jotkut persoonalliset, kivat pikkunaulakot eteisessä..;)
    Meillä ois kyllä varmaan materiaalia täällä mummolassa (kaiken roinan seassa...)Ei muuta ku talvilomalla tsiikaamaan!

    VastaaPoista
  2. Älä nyt oo noin negatiivinen :P Kyllähän sitä voi olla ilonen siitä ku toiset voittaa. Mä olin niin kätevä käsistäni, että menin Ideaparkkiin jossa Villa Rosmarinilla oli kaikki tuotteet -50% ja ostin neljä pikkusta naulakkoa. Laittelin niitä jo paikalleenki, mutta onnistuin TAAS katkasemaan yhen ruuvin ja sitte loput ei menny perille asti ni tarvii varmaan ostaa nauloja ja iskeä niillä ne paikoilleen ku ei ruuvit pure tohon vanhaan oveen johon ne virittelin.

    VastaaPoista

Mitä miettii?