16.5.2013

Vähän erilaista settiä välillä

Meikä menee töihin pariks viikkoo...vapiskaa yläastelaiset ja mahdollisesti myös raskaanaolevat! :D
Pojat saa mummon hoitajakseen, osittain myös isän. Oon ihan intoa piukkana menossa töihin. Tavotteena on saada vakuutettua ihmiset töissä niin, että ne tajuais kuin hyvä mut ois ottaa syksyllä johonki pidempään sijaisuuteen! ;)

Rupesin samaan syssyyn myös Tupperware-konsulentiksi.. ups!
Ei vaan..sitä oon jo harkinnu pari kuukautta, mutta en aiemmin oikeen uskaltanu alottaa. Nyt tuntu sopivalta hetkeltä ryhtyä ja ku oli niin himottavia purnukoita uusille alottajille ni meikähän oli ihan mennyttä naista...


Tääl on siis vähän erilaista arkea tiedossa! JEE! (vaikka tulee mulla vähän surku tonne syrämeen [lue:ikävä lapsia], mutta ehkä mä karaistun ja ehkä oon vähän kivempi äiti ton pätkän jälkeen)
Kuvina tämmösiä I LOVE SUMMER & KAIKKI KAUNIS nyysittynä Chic & Antiquen fb-sivuilta.

2 kommenttia:

  1. Onnea ja potkua työareenalle!! Konsulenttiki;) aattelin sulla olevan "vain" kutsut, mut se onki sitte ollu alotusesittely. Piditkö ite, vai oliks sulla joku tutor? By the way, siitä tupperista määki alotin..;) sitä seuras Swipe,Kerman Savi, Capriolet, HerbaLife jne... Varo vaan;)se vie mennessään! Mut tuo terkkari-juttu just hyvä! Sillä eikös se semmonen ollu?

    VastaaPoista
  2. Kiitos!:) Mulla pitiki olla vaan kutsut, mutta rupesinki sitte ku himoitsin niin paljon niitä kippoja. Anni siinä yritti, että kait mää oon nyt miettiny asiaa enkä pelkkien hyvän väristen muovihöpötysten takia rupee homman. Joo, olin mä oikeesti miettinykki. Oottelin sopivaa liittymislahjaa ;)

    Yks Anne piti kutsut ja tuotto tuli mulle eli ne oli vähän ku mun ekat kutsut vaikken ite esitellykkään. JOo, Ilkkahan on ihan myönteisellä mielellä "kerta äitiki on ollu tossa hommassa"..;) Emmä ajatellu muihin hommiin hurahtaa vaan vannomatta paras!

    Terkkarihommasta oon ihan lennossa! Se on yläasteen terkkarina toimimista ja myös jonku verran äitiysneuvolaa.

    VastaaPoista

Mitä miettii?