6.11.2014

Nukkekoti - haluan!
Kuvat: pinterestistä haulla dollhouse/diy


Vähän kevyempiin, pinnallisempiin mietteisiin:

MINÄ HALUAN tehdä omin pikku kätösin NUKKEKODIN meidän ihanille POJILLE.

Kiitos vaan Mimura, kun heitit löylyä näyttämällä mitä oot itse saanut aikaan:) Mimura on rakas serkkuni, minulle paljon enemmän kuin serkku ja on kova näpertelemään kaikenlaista. Hän oli tehnyt UPEAN nukkekodin pahvilaatikosta. Pyöritellyt mm. fimomassasta pikkuruisia piparminttuherkkuja! Niin söpöjä ja hienoja..esteetikon, pieniä kauniita asioita rakastavan ihmisen silmiä hiveleviä. Nyt kädet toden teolla syyhyää. Ajatuksena on tehdä jostain lokerikosta nukkekoti ja sinne pikkuhiljaa kaikenkarvaisia asukkeja. Tällä hetkellä vahvimpana ehdokkaana on ihan joku Ikean pieni mutta korkea (koska haluan kerrostalon) expedit-hylly. Aion sellaisen RAADON saada hankittua jostain muutamalla eurolla ja siitä kyhätä sitten jotain pikkuhiljaa. Mielessä on, että jos vaikka tekisin ensin sen nukkekodin poikien ihmeteltäväksi ja sitten joulukalenterin (kohta tulee jo kiire toteuttaa..), josta tulis pikkuhiljaa sinne asukkaita ja tavaroita. Taitaa tulla asiaa johonki tilpehöörien alelaareille asiaa lähipäivinä. Voi miesparkaa, kuinka se tästä selviää. (xoxo)

PS Tämä vimma kasvaa niin kauan, kunnes sen pääsee toteuttamaan.

4 kommenttia:

 1. Se vimma TODELLA kasvaa ;D en tiedä pysähtyykö se toteutukseenkaan.. Mulla oli tuo sama joulukalenteri-idea jossain vaiheessa, mutta sitten päädyin siihen tonttuun. Ja en malttanut odottaa jouluun nukkekotini kanssa ;D

  VastaaPoista
 2. Mää haaveilen kanssa tollasesta jostain ihanasta nukkekodista. Vielä ei oo tilaa sellasta hommata mut tollanen kaappisysteemi vois olla aika kätsä. :)

  VastaaPoista
 3. Voi jepulis! Määki oon aina halunnu tommosta;) Mut varmaan mummutki voi tehä..?
  Ja onhan noita poikia meilläki vielä :D

  VastaaPoista
 4. Mimura: Musta tuntuu etten saa toteutettua joulukalenteriksi tota..NYT ON JO MARRASKUUN 19. ?!! Mitä ihmettä? Ja ompelukone ei toimi...krääh! Kalenteriongelma!!!

  justiina: Must ois kans just kätsä tommonen kaappihommeli..siinhän vois olla osa säilytystilaa ja sit loput nukkekotia?

  mummeli: Tottakai mummutki saa tehä tommosia! Ja mä aion olla niin unisex-ajattelia, että tyrkytän pojille tosi lällyä versiota nukkekodista JOSKUS KUN SAAN SEN TEHTYÄ niiden kaikkien superukkeleiden ja hurjien leikkejen sekaan :))

  VastaaPoista

Mitä miettii?