4.8.2011

Elokuu - lapsikuu


Mulla on elokuun ajan hoidossa kaks pikkusta lasta. Tässä kuvassa on meijän Hugo(5kk) ja hoitolapsi Viivi(7kk). Ne lapset on meillä siks, että niiden äiti vois olla töissä ja siks, koska must on kivaa et Rasmuksella on kaveri ja mulla vaihtelua arjessa.


Alla olevassa kuvassa hoitolapsi Vertti (1v 10kk) kiipeilee soffalla ja meiän Rasmus (2v 1kk) lojuu soffalla. Lattialla on vasemmalla Viivi ja oikeella Hugo. Aika vipellystä välillä :)


Hugo tässä alla olevassa kuvassa tekee etunojapunnerruksia niin, että hiki (eiku kuola) roiskuu.


Rasmus tuli tänään kipeeks :/ Kuumetta ja kauheen paha tuuli eli kauheen huono olo. Aluks se vaan makoili lattialla ja sitte nousi kuume. Hoitolapset lähti kesken päivän kotiin, ku ei oikein olis tää täti pärjänny kipeen lapsen + kolmen hoidettavan kanssa.


Mieski on kipeenä ja kärttynen. Jotain flunssaa. Mä sen sijaan oon tänään käyny bodypumpissa ja kyllä taitaa olla paikat huomenna tai viimeistään la kipeet! JUU. Väsyttäis ja kello ois 0:03. Eli menen nukkumaan :)

Lopuks kiva pusukuva. :)

2 kommenttia:

  1. Onpa siinä vähäks aikaa vilskettä...mut se auttaa ku tietää,ett väliaikasta kaikki on vain..;)
    Eeli katteli tuumien kuvia ja koitti sanoa Hugo...sitte tuli jostain tiedostoista "Iikka", siis Ilkka.
    Rasmusko taas sairastaa? Ilmeisesti edellinen tauti kuitenki selätetty?Paranemisia kaikille!

    VastaaPoista
  2. Nii, enhän mä noit lapsia yhtään pidemmäks ois ottanukaan. Vaan on täällä kyllä vilskettä vaikkei ois muita ku oma porukka. Rasmus on niin kova tohottamaan. :D Rasmuksella nyt rokko ja sen jälkeen joku kuumeilu taltutettu. Hugo ja minä on säilyttyki onneks terveinä.

    VastaaPoista

Mitä miettii?