11.8.2011

Hellurei!

Tässä istun ja mussutan marjoja nassuun ja juon kahvia. Pojat on päikkäreillä.
Mulla on ollu viikko vapaata, ku eka oli omat lapset ja sitte hoitolapset kipeenä. Tai en sitä omien lapsien kipeenä oloa mikskään vapaaks kutsuis...! Mutta ei siis oo ollu hoitolapsia viikkoon. Viikonloppuna oli vieraita ja tekemistä mukavasti. Maanantaina ja tiistaina tehtiin opparia..tässä kuvamateriaalia siitä!


Tässä kuvassa on kaikki Rasmuksen levittämät tavarat hujan hajan, Elisa (opparikamu) Hugo sylissään tietsikalla, Emma (Elisan lapsi) vauvakeinussa,...


Siinä söpö Emma (kohta 9kk) poseeraa mahtavien silmiensä kera :)


Rasmus ei oikeen meinannu viihtyä niin päästin sen pihalle. Se juoksi rankkasateessa pihalla ilman kenkiä, ilman sadevaatteita ja loppujen lopuks karkas portista ja juoksin sitä hädissäni etsimään. Ja löysin sen hokemasta: "Mopo, mopo..." naapurin pihasta skoottereiden kimpusta. heh.

Aina ku me tehdään opparia, ni touhu näyttää suunnilleen siltä, että tavarat on hujan hajan. Tietsikan ympärys täynnä kaikkia epämääräsiä lappuja, kirjoja, kyniä, vauvanruokaa, tutteja, pikkuautoja, kahvimukeja,... silti näyttää uhkaavasti tilanne siltä, että opinnäytetyöstä tulee joskus valmis!

Tässä lopuks terveisiä Hugolta, joka oli sitä mieltä, että kamerassa parasta on hihna. Mukavaa loppuviikkoa ja viikonloppua!

PS Huom! Noita kuviahan saa sitte isommaks klikkaamalla kuvasta :)

4 kommenttia:

  1. Kuvasaldo näyttää vielä kaaosmaisemmalta mitä toi touhu oikeasti onkaan (Jos se on edes mahdollista) ;)
    Kivoja juttuja sulla täällä!

    VastaaPoista
  2. Ehkä se on :D
    Kiitos! Muista lukea ja kommentoida, ni mulle tulee hyvä mieli :))

    VastaaPoista
  3. Nostan hattua teille kaikille perheen keskellä opiskeleville! Kyllä siinä kaaosta syntyy..;)
    Mielenkiintosta nähä minkälainen kaaos meilä syntyy, kun isäntä uppoutuu opiskelemaan?
    Vähän saatu esimakua näin remontoidessa.
    Sinnittele!

    VastaaPoista
  4. Niin määki. Ja sitte ku meil on paperit kourassa ni oon ihan törkeän ylpee meistä! Kyllä tässä alkaa semmonen mieli olla, että koulutöihin on motivaatiota. On niin lähellä valmistuminen :)
    Toivotaan, ettei kovin hurjaa kaaosta teillä siellä synny...pidän peukkuja ja ootte kovasti mielessä! Tsemppiä viimesiin masupäiviin!

    VastaaPoista

Mitä miettii?