19.10.2011

hifistelyä vai kotoilua?

Sain synttärilahjaks mun ihanalta ystävältä, lähes siskolta, keittiön pesuainetta ja pinkin kudotun tiskirätin. Pesuaine on Maison Belle - merkkistä ja tuoksuu sitruksille. Mieshän nauroi ittensä kipeeks, ku mä ihan onnessani sillä suhauttelin ruokapöytään, keittiön työtasoille ja jääkaapin oveen. Kohta oon tuhlannu koko suihkepullon ja siinä on varmasti ainaki litra! Ja se rätti, se on ihana. Serkun neuloma, jotain puuvillaa kai. Vastaa neulottua bamburättiä, I think. Se on ihana, koska se ei tuu limaseks, kuivuu super nopeesti ja on epätasanen --> lähtee tahrat helposti.


Toi Maison belle on kaiketi suht ekologista ainetta eli ei siinä mielessä mitään hifistelyä vaan järkevää. Mutta ilmeisesti se on aika kallista. Mä justiin hokasin radiosta, että mun harrastus on kotoilu. En oo oikeen ennen tienny mitä harrastan. Nyt tiijän :)


PS Mies totes myöhemmin mulle, että kyllä pöydän pinta jotenki näyttää kiiltävämmältä ku tolla aineella pesee ;)

3 kommenttia:

 1. Hehee, oot päässy asian ytimeen ;)

  VastaaPoista
 2. Ainiin. Täällä olis jotain, mistä pikku(ja iso) Muumifani tykkäis http://lekmer.fi/lelut/adventtikalenterit/martinex-adventtikalenteri-muumi

  siis jos tuntuu, ettei tiiä mihin kolikkonsa kuluttaa :)

  VastaaPoista
 3. Siltä tuntuis, että ytimessä ollaan! :D Justiinsa sohvapöytää ja tietsikkapöytääki hinkkailin uudella rätillä ja aineella.

  Toi muumikalenteri olis kyllä aika kurko...sais kätevästi kaikki hahmot hommattua:)

  VastaaPoista

Mitä miettii?