5.10.2011

pilkkuja ja palloja

 Meillon vesirokko. Rasmuksella...kuten kuvasta näkyy! Kyllä sanon, että ihan oikeesti liiottelematta ainaki sata pilkkua on koko pojan kropassa. Rasmus hoki ensimmäisen pilkun ilmettyä: "Piikku, piikku, sattuu." ja osotteli sitä pilkkua ja yritti jopa haarukalla poistaa sitä, reppana. :/ Perunajauholla on valeltu pilkkuja ja se on aika hyvin niistä poistanu kutinaa. (Hyvä vanhan kansan niksi..tai sitte uuden, tiedäppä noista.) Nyt alkaa jo olla voiton puolella. Hugo on toistaseks pilkuton, mutta saapa nähdä mikä päivä sille ne tulee. Ihme on jossei tuu.

 Meijän pilkullinen poika on kova pelaamaan pallolla ja mailalla. Joka päivä se kiikuttaa mailaa mulle tai Ilkalle ja sanoo, että: "Iskä/äiti, pallo pelaa!" Ja hermostuu jossei pelata. Myös Figo pääsee/joutuu aina peliin mukaan. Jossei se oma-alotteisesti ryhdy pelaamaan, niin Rasmus käy töykkäämässä sitä jalalla ja sanoo: "Figo helää. Figo pelaa pallo."

Jepujee. Lopuks minä ja Hugo lähetetään sumeita terveisiä. Meillä menee ihan hyvin täällä. Mä oon tuol neuvolassa harjottelussa ja sitä rataa. Hyvin on mieski kotona pärjänny. Paremmin sillä tuntus hermo kestävän poikien kaa ku mulla.

Ketsauu! (=Rasmuksen, mun ja Ilkan mahtava korvike sanalle heippa)

2 kommenttia:

  1. Voijettä ku on kurjaa sairastaa...sillekkää ei voi mitään, ku kohalle sattuu!
    Pojat taas hekotteli Rasmuksen pelaamiselle,taitaa olla tiiossa kovat matsit, kun tuutte käymään..:)
    Kaikki sedät kuorossa lähettää terkkusia!

    VastaaPoista
  2. hugo on kaaauheesti kasvanu taas.. <3 pitää tulla käymään taas sielläpäin kunhan selviää eka oulun reissusta :)

    VastaaPoista

Mitä miettii?