24.4.2012

mä sydän kukat

Tykkään ihan hirrrrmusesti kukista. Osaiskohan sitä joskus oman maapläntin omistaessaan kasvattaa leikkokukkia? Olis niin ihana aina käydä keräämässä omasta pihasta kimppu maljakkoon. Kukat vaikuttaa NIIN paljo siihen miltä kotona näyttää. Sain (lue: satiin, mutta naisille ne kait on aina osotettu..vai?) kaks kaunista ja just niin mun väristä kimppua valmistumisen kunniaks.


Kävin shoppailemassa Vapaa Valinnasta kukkasiemeniä. Niin helppoja, että ne vaan lämätään maahan ja ootetaan, että rupee kasvaa. En usko päivääkään, että mulla onnistuis kasvattaa taimia sisällä. Kaikkeista hienoimpia kukkia pitäis kasvattaa, karaista ja sitte vasta istuttaa. Jos mulla onnistuis niiden kasvattaminen ja elossa pitäminen, niin pojathan antais niille kyytiä heti ku silmä välttää. Leikkis vähän multaleikkejä :P
Ootan kovasti, että tulee kunnon kukka-ajat. Sitte kerään monta kertaa viikossa jotain luonnonkukkia somistukseks. Mulla on tänään joku siivous/sisustus/elämän kaunistamis -buumi. Kylppäri tuli pestyä lattiasta kattoon ja kolmasosa ikkunoista on pesty :) Jipii! Ja pyykkiä levitetty ULOS! Vielä isompi JIPII! :) Kevättä rinnassa vissiin hehe.

2 kommenttia:

Mitä miettii?