15.4.2012

voihan materialistinen maailma
Oon tässä toitottanu yhelle ja toiselle olevani ihan ihastunu Oiva Toikan suunnittelemmiin jo kauan olemassa olleisiin Kastehelmi astioihin. Nyt kävi niin, että luin aamupalaks vanhaa Avotakkaa ja siellä oli herkullisen värisiä Flora-kannuja ja -laseja. Aloin himoita nyt myös niitä. Uhhuh! Kalliiksi tulee ;)

4 kommenttia:

 1. Ei vältsii niin kalliiks jos keräät kastehelmet cittarin kampanjasta puoleen hintaan, niinku tää yks meinaa ainaski ;)

  VastaaPoista
 2. Muttaku mää käyn aina Prismassa..vaik on mulla kyllä lompakossa se keräilyjuttu ja siinä on peräti kaks leimaa! :D Pitää lueskella sittarin mainoksia, ni ehkä sinne tulee asiaa :P Aiokko hommata kirkkaita vai minkä värisiä? Tuol töissä joka toisella mummolla on vitriinikaapissa niitä. Yhellä on keltasia ja ne on myös aika hienoja, vaikka keltanen ei kai ookkaan ollu mun juttu.

  VastaaPoista
 3. Mä hommaan niitä kirkkaita. Haaveissa olis se iso kulho ja tarjoilulautanen :) Mut pitänee tsiikailla siinä vaiheessa ku niitä on ostamassa.

  VastaaPoista
 4. Määki luultavasti kirkkaita. En itse asiassa oo ees kattonu niitä kaupassa, joten en tiiä minkä värisiä on tällä hetkellä markkinoilla. Vanhoilla ihmisillä on vaikka minkä värisiä. Mä en oikeen tiiä mitä kaikkee haluaisin, mutta ainaki just jotain tarjoiluastioita ja sitte ne jälkiruokakipposet on aika nättejä :) Tota Flora-sarjaa ei taideta ees valmistaa nykyään, ellen ihan väärässä oo.

  VastaaPoista

Mitä miettii?