17.12.2012

postia korvatunturille

Tämmönen joulun alle sopiva postaus tähän väliin...lueskelin tärkeän ystäväni blogista Jouluisia hetkiä ystäväni joululahjatoiveita ja ajattelin huvikseni nyt ilmaista omatkin toiveeni, vaikka näitä tosin hankitaan tod näk joulun jälkeen alennusmyynneistä.

Haluaisin body pump-tangon ja -painot. Olis mukavaa jumppailla niiden avulla kotona, tilaa kun nyt löytyy semmoselle toiminnalle :) (vaaleenpunaset niiden ei tosiaankaan tarvii olla)

Haluaisin joko tän tässä olevan vedenkeittimen tai seuraavassa kuvassa olevan vaaleenpunasen yksilön.
Aioin ostaa ton vaaleensinisen laukun pikkusiskolle ja rakastuinki siihen ite niin kovasti että oon ruvennu näkemään unia siitä :P
+
Ja sitte tää perustoive, joka on kyllä myös todellinen tarve: mukava yöpuku.

3 kommenttia:

  1. Oijoi, näitä on hauska miettiä. Materialisti valloilleen :) Mut noi painot ja tila sille on aika makee juttu, samoin kyllä vedenkeitinkin. SITTE kun mulla on se mun Kitchen Aidini niin siinä kelpais vieressä tommonenkin olla, samassa värissä tietenki ;)

    VastaaPoista
  2. Mimura: Mustaki. Ja kiva lukea varsinki tuttujen toiveita! Painot vielä odottelee saapumistaan..saa nähä tuleeko niitä hommattua vai ei, mutta kovasti himoitsisin ni voisin harrastella kotona BodyPumppia :) Harmi ku mulla on jo yleiskone..himoitsen nimittäin myös sitä Kitchenaidia jossain pastellinvärissä. Punanenki kelpais mun toisessa eli modernisti sisustetussa punamustavalkosessa elämässä :P

    Silja: Laukku on Lindexistä..varo vaan jos sen ostat ja tuun käymään/sul on mukana se ku tuut käymään, koska luultavasti varastan sen sulta. (koska en viitti ostaa sitä säästääkseni miehen mielenterveyttä :P)

    VastaaPoista

Mitä miettii?