15.12.2012

portaikko

Meijän yläkerran portaikko näyttää tällä hetkellä tältä. Luulempa, että portaat on alkuperäsessä kunnossa. Tykkään noista portaista niin paljo, etten tavallaan edes haluais niitä kunnostaa. Elämää nähneet rouheen kauniit tai jotain sinne päin.
Muutaman askeleen on saanu noita pitkin ihmiset kulkea, että on pinta menny tohon kuntoon. Olis joskus hauska saada tietää minkälaisia ihmisiä tässä talossa on asustanu.
Seinissä oli aiemmin puolipaneelit, jotka revin yhen päiväni ratoks pois poikien nukkuessa päikkäreitä. Aika rentouttavaa puuhaa tommonen purkutyö. Seuraavaks portaista pitäis irrottaa semmoset koukut, joilla niissä on ehkä kenties joskus ollu joku matto kiinni. Mutta tää portaikko taitaa olla yläkerran remontin viimesiä hommia, luulisin?! Tai kuvittelen ainaki, että vähemmän kolhuja portaisiin tulee, jos remonttihommien aikaan ei kuljeta uutuuttan hohtavaa maalipintaa pitkin.
Siinä ne on, puretut paneelit. Kukahan ne pilkkois ja veis saunan syttypuiks kellariin? MINÄ! (Koska on vähänniinku sovittu, että jos sotkee remonttieeratessa ni myös siivoaa. Reilu peli.)

PS Onneks meillä ollaan oltu aika vähän kipeinä tän syksyn aikana ja vieläki ollaan. On elämä paljo helpompaa tällai ilman räkätauteja ja muita. Kop kop vaan!

1 kommentti:

  1. Siellä rouva jo remontoi;) huvinsa kullakin :D Mutta voin kuvitella, että oot posket punasena repiny seiniä... Ja omaansa on niin kiva rustata! Kiva kuulla, ett ootte saanu olla terveenä, kuvatki ois kivoja :)Poikasista.

    VastaaPoista

Mitä miettii?