22.1.2013

Ikkunanpielet

Nonii..vihdoin saan aikaseks laittaa kuvia ikkunanpielistä tai ylipäätä tehtyä jonku postauksen. Ei oo oikeen napostanu olla koneella. Hesarin tabloidi on niin hyvä, että se voittaa läppärin (aika hyvä saavutus, vois laittaa terveisiä Hesariin). Tää ei oo nyt mikään mainospuhe, mutta on kyllä tullu luettua lehteä huomattavasti enempi ku se on niin sopivan kokonen!
Ikkunanpielet on tosiaan muuttunu valkosiks. Edelleen on tosin kahet maalaamatta, mutta ne maalataan ehkä huomenna. Hyi ku näissä kuvissa kajottaa niin mahtavasti toi kattopaneeli!
Jyskissä oli alessa verhotankoja, ni ostettiin sitte 4 kpl niitä ja otettiin olkkarista pois se kaaaaaaaamea paneeliverhoiltu kappa vai mikä kotelo onkaan. Tuolla se nyt lepää koko kellarin portaiden pituudelta ja odottaa pilkontaa. Verhot on edelliseen asuntoon hankitut, jotka sai maistaa saksia ja silitysrautaa eli 2 verhoa = 4 verhoa! Jipii!:) Verhokangas miellyttää ja lyhentämisestä jäi sen verran kangasta yli, että jossain vaiheessa ku inspiraatio iskee, taidan ommella pari soffatyynyä!
Keittiö näyttää musta nykyään jo aika kivalta! Kaapit nyt saa olla mitkä on. Ne on niitä viimesiä, jotka sitte vuonna 2030 vaihdetaan.
1 kommentti:

  1. Oi, nyt vasta löysin nämä kuvat! Kivoja! Kattopaneelithan voi sitte joskus ;) maalata...

    VastaaPoista

Mitä miettii?