24.1.2013

Touhupostaus


Päivissä parasta on se, ku pojat leikkii hyvin yhessä tai keskittyy johonki järkevään (piirtämiseen, lukemiseen...). Ja viheliäisintä se, ku pojat saa vimman siirtyä aina erihuoneeseen missä äiti on eli tekemään kaikkea i di oot ti a ! Nyt on joku pipovimma...Rasmuksella jo ollu kauemmin, mutta tarttunu Hugollekki. Hugolla on vaan semmonen huvittava, mutta huono puoli tossa pipotrendissä, että sillä sen tarvii olla silmillä = kuhmuja ja kolhuja!
Yhtenä päivänä määki rauhotuin ja istuin alas ja värittelin rauhassa poikien kanssa. Ne tais olla vähän ihmeissään, ku äitiki oli ihan lepponen täti ja väritti ja hörppi kahvia.

2 kommenttia:

 1. Jee, mä pääsen taas kommentoimaan. Meinasin jo laittaa sulle viestiä et huhuu, en saa sanottua mitään vaikka käyn täällä!

  Kuulostaa melko tutulta.. tosin meillä se on pelkästään iltaisin ja viikonloppuisin, kun muuten ovat hoidossa. Väsynyt äiti ei välttis työpäivän(kään) jälkeen jaksais kaikkia hyviä ideoita.. hee. Mut toi värittelyhän kuulostaa leppoisalta ja mukavalta ololta yhdessä :D

  Harmi ku tänpäivänen ei onnistunu,mut tuu joskus toiste! Vaik viikon päästä ollaan innin poppoon kans meillä koko viikonloppu, ku miehet on mökillä :)

  VastaaPoista
 2. Nonni!:) Kiva ku pääset, ku mul ei tääl kauheen aktiivista kommentointia oo, vaikka kyl tääl näkyis noin sata kattojaa päivässä olevan. Aika paljo tämmöselle tavisbloggaajalle :)

  No joo, eipä se mikään oletus oo, että jos töissä käy ni illalla jaksais yhtään sen paremmin niitä iiiihania ideoita. Tänään yllätin kyllä itteni siitä, että en hermostunu YHTÄÄN vaikka aamu meni näin: havahduin yhtäkkiä hereille, että nyt kyllä on pojat koiruuksia tekemässä ja menin keittiöön ni Rasmus söi pöydän alla kaakaojauhetta suoraan purkista ja Hugo kiipeili kaapilla ja sillä oli valehtelematta varmasti viis tai seittämän purkkaa suussa! Ja minä tyynenä otin kaakaopurkin pojalta ja megapurkan toisen yökkivästä suusta ja kysyin: "Haluutteko kaakaoo?" ja laitoin niille aamupalaa. JÄRKYTTÄVÄÄ! :D

  Joo, mää tuun toiste ku tulee yhtä hyvä tilaisuus! <3

  VastaaPoista

Mitä miettii?