4.4.2013

suunnitelmia ja unelmia

Heissansaa!

Viime lauantai oli ihmeellinen päivä. Yleensä semoset päivät ku mies on kaks kertaa kellon ympäri töissä ei oo helppoja, mutta lauantaina hymyilytti vaan ja kaikki tuntu kauheen helpolta. Tuntu, että vois olla koko loppu elämän kotona lasten kanssa, jos se ois niin mukavaa ku eilen. Päivä ei poikennu muista muuten, ku että mää ja lapset oltiin hyvällä tuulella. Poikien nukkuessa hörpin kahvia ja raapustelin paperille vähän suunnitelmia ja haaveita.
Yläkerran kylppärihän on se nro 1 remonttijärjestyksessä. Mua kiinnostaa eniten tietysti kaikki pintamateriaalit ja hömpämpömpät, mutta kyllä mua ihan kiinnostaa nykyisen kylppärin purku ja se, että miltä näyttää lattian alla:) Eilen tuli uus Avotakka ja siellä oli just sopivasti hyviä ideoita kylppäriin.
Blogeissa on pyöriny tosi paljo kirja nimeltä Perinnemestarin rintamamiestalo. Mies varas sen jo paljo ennen koko kirjan julkasua kirjastosta ja nythän se on meillä luettavana. Ihan HIRVITTÄVÄN hyvä kirja jokaiselle vanhassa talossa asuvalle tai niistä kiinnostuneelle. Aiotaan ostaa koko kirja itellemme, koska kirjalle on kirjastossa luonnollisestikin heti varauksia vaik kuin hurumykketisti!
Suunnittelin kahvia hörppiessäni myös meijän tulevaa keittiötä, joka ei kyllä varmasti oo toivotussa kuosissa vielä viiteen tai kymmeneen vuoteen. Tärkeintä on käytännöllisyys ja sen jälkeen ulkonäkö. Haluun vaaleen keittiön, jossa on paljo avohyllyjä ja YKSI TISKIKAAPPI KIITOS! Meillähän ei tällä hetkellä oo tiskikaappia ja kyseisen kaapin merkitys on kyllä korostunu nyt ku kaikki käsitiski köllöttelee tossa pöydillä viemässä tilaa ja tekemässä keittiöstä epäsiistin olosen (muutenhan se on aina tosi siisti). Ja heti ku olin suunnitellu ton keittiön ja se Avotakka kolahti postilaatikkoon ja avasin sen, ni siellähän oli heti just niinku mun haaveilema keittiö :D Avohyllyjä, paljo isoja vetolaatikoita, vaaleeta ja kaunista. Yks asia mulla luultavasti kuitenki jää saamatta...vaaleenpunanen Smegin jääkaappi. YHYHYY! Ne on niin kalliita, ettei viitti semmoseen laittaa vähiä ropojaan. Snif!

3 kommenttia:

 1. Käykääpä joskus huvikseen sunnuntairetkellä Hämeenlinnassa Metsänkylän navetassa (on niillä kai nettisivutkin). Se on elämyksellinen paikka. Siellä on ihku pimeä kahvila, ja pääasia siellä on kai se vanhan rakennustavaran myynti. Se on auki vain sunnuntaisin muistaakseni 12-15. Siellä on esim. vanhoja ovia ynnä muuta. Me käydään siellä välillä ihan huvikseen vaan :)

  VastaaPoista
 2. Joo, taisitte joskus mainitakki tosta. Kiinnostaa kyllä!:) Ei olla vaan saatu aikaseks mennä käymään.

  VastaaPoista
 3. Se navetta kannattaa tsekata:) Ja ihania unelmia, jotka voivat vaikka joskus maailmassa toteutuakin! Kunhan jaksaa odottaa... ja tietenki jotain tarttis myös teherä...On kyllä hienoa, kun jaksat ite suunnitella ja fiilistellä.
  Kyllähän Ilkkakin innostuu, kun tarpeeksi höystät ;)
  Pikkumiehille (äidin apulaiset;) terkkuja <3

  VastaaPoista

Mitä miettii?