28.11.2013

Nonii, täältä pesee päivitystä!!!

HUOMIO! Varokaa..blogihirmulla alkaa arki helpottaa eli päivityksiä alkaa EHKÄ sataa :P

Nonii, täällähän arki pyörii semmosta kyytiä, ettei perässä taho pysyä. Poikaset on ollu kohta jo 3kk päiväkodissa ja mää töissä. Maistuu ihan hyvälle, vaikka välillä sitä on ihan törkeän väsynyt. Mieli on silti virkeempi kun aikoihin. Pojilla on menny päiväkodissa hyvin, samoin mulla töissä. Ja kultaseni on saanu enemmän laatuaikaa lasten kanssa, ku eräs nimeltämainitsematon kanaemo ei oo ollu kotkottamassa kotona ;) Täällä ei oo tapahtunu mitään arkea ja elämää ihmeellisempää. Suurimmat tapahtumat tässä syksyn aikana on ehkä ne, että Hugolla putkitettiin korvat, mää sain vakipaikan, Rasmus on oppinu ja innostunu piirtämään ja laulamaan ja Oliver kävelee jo 10 askelta yhtä pötköä. On toki tapahtunut paljo muitaki meijän elämälle merkittäviä pieniä asioita, mutta ei niitä tuu tässä mieleen ku innostuneena pitkästä aikaa pääsee jotain tänne saakka kirjottelemaan!

 PS Löysin nörttipikkusiskon avustuksella hyvän ilmasen kuvanmuokkausohjelman niin saa kivasti enemmän kuviakin kerrallaan laitettua ilman, että menee blogista tallennustilaa kauheena.

3 kommenttia:

  1. Sen Oliverin kävelyn haluaisin kyllä omin silmin nähdä! <3

    VastaaPoista
  2. Anna palaa vaan! Lisää päivityksiä otetaan mielellään luettavaksi. T. Nimeltämainitsematon. Moro;)

    VastaaPoista
  3. Nimeltämainitsematon, moro tais olla vinkki:) Kyllä on päivittäminen taas jääny. Kuvia on kamerassa ainaki 200 otettu sillä ajatuksella, että päivittäisin blogia, mutta nää päivät jotenki vaan karkaa käsistä!

    VastaaPoista

Mitä miettii?