26.12.2013

Joulu = ihana

Alkaa joulu olla lopuillaan. Meillä oli hyvä ja onnellinen joulu. Paikalla oli oma perhe + yks kälyistäni, keskimmäisen kummitäti. Syötiin isosti ja leveesti eli liikaa. Silti kellarin portaat on vieläki täynnä puolillaan olevia vateja ja tarjottimia.

Mun ehdottomia suosikkeja jouluna on katkarapusalaatti, kinkku ja laatikot. Muut on sitte kakkossijalla. Makeista parhaimpia on konvehdit, sen jälkeen ihan tavallinen juustokakku. Ja glögi.

Me ei tehty mitään erityistä ja ihmeellistä jouluna. Nautittiin olemisesta ja läheisyydestä. Kuunneltiin paljo joulumusiikkia, mitä Yle tarjos kanavaltaan. Lisäks syötiin, syötiin, naposteltiin ja NÄRPITTIIN. (terveisiä PääNärpin pikkusiskolle) Voi että Ilkka inhoaa tota "närppiminen"-sanaa ja kaikkia sen eri muotoja.

Lapsia ei paljo jouluruuat kiinnostanu, mutta kyllä niille kinkku ja suklaat maistu ja hyvin kait ne pysy hengissä joulun yli, vaikka tuntu ettei ne mitään syöny. Kirjottelen myöhemmin lisää aiheesta joulupukki ja muuta sellaista...muruseni odottelee mua iltapalalle, lapset nukkuu. Kuulostaa romanttiselta ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä miettii?