21.1.2014

Mitä kuuluu?
Ekaks: Pojat on flunssassa. Ja siihen liittyen voisin kertoa, että Hugolle saatiin (vihdoin) diagnoosiksi infektioastma. Su-ma yönä käytin kahesti yön aikana Hugoa spiralla ja sain (söpöltä) uniselta pojanklopin näköseltä lääkäriltä lapun kouraan, jolla seuraavan henkitukon yhteydessä pääsi suoraan lastenpolille TAYSiin. Sinneppä suuntasin nukkumattoman yön ja aamun noin 2h pikaunien voimin pojan huutaessa paniikissa koko matkan (40km), mutta kyllä kannatti: Hugo pääsi suoraan hoitajien ja lääkärin käsiin (ehkä osin johtuen siitä julmetun kovasta paniikkirääkymisestä, mikä pojasta pääsi). Sielläpä me sitten päivä vietettiin ja päästiin kotiin hyvillä mielin lähes normaalisti hengittävän pojan ja hyvän lääkearsenaalin kanssa. Tuskin tarvii edes mainita, että Hugo nukahti alle minuutti sen jälkeen, ku lähin autolla ajelemaan kotia kohti ja nukku ilta kuuteen.

Tokaks: Lavuaari on edelleen palasina. Harkitaan, että mitä sille tekis. Vaarallinen se tollain rikkinäisenä on. Oisko putkimiehen vikaa omaavia käsiä tarjolla? Tapiseerasin tänään yhen seinän tosta "käytävältä" samalla tapetilla ku osa keittiöstä on tapetoitu. Keittiö tosin on vielä kesken. Meillä ku on keittiössä kahen oviaukon yläpuolella semmoset 10x60cm kokoset läpi seinän reijät jostain syystä ja ne pitäis saada peitettyä siististi. Ite peitin toisen (ja sitä oli ilmeisesti meillä eräät huvittuneena kommentoineet...). Tapetti hienosti kupruilee siitä päältä ku eihän siitä tullu tasanen ku suurpiireinen amatööri yritti sitä hätäsesti peittää. Sen siitä saa ku ei tee kunnolla eikä kunnon välineillä. Vielä enemmän huvitusta oli tainnu aiheuttaa se, että aion rehvakkaasti peittää hyllyllä kupruilevan kohdan. Sillaihan niistä ongelmista pääsee.

Kolmanneks: Sikana pakkasta! Ei oikeen oo tullu oltua ulkona. Sisällä pärjää ihan kivasti, mutta kyllä pihalle tekee mieli. On niin upeen näköstä! Ei oo enää ku viikko siihen, että tää perhe suuntaa nokkansa kohti Lappia. Siellä ainaki tulee ulkoiltua - pakkasesta huolimatta. Ei oo kotihommia tekosyynä. Jännittää pikkasen koko Lappi ku en oo siellä koskaan käyny :) 

PS Johtuuko siitä, että on nainen, että oon ollu kiukkunen koko päivän? Vai siitä, että oon valvonu toissa yön? Vai siitä, ettei mua oo luotu kotiäidiksi (oon siis ollu 5 pvää putkeen poissa töistä..vapaat + saikku Hugon astmahommeleiden takia)?

1 kommentti:

  1. Arjenmakuisia kuvia...se lavuaari pitäs pikasesti saaha kuntoon! Miten kummassa te pärjäätte? Juoksette yläkertaan tai kellariin joka pesuille?? Onnex tuutte pian käymäseen - parannelkaa flunssaa, niin mekin teemme;)

    VastaaPoista

Mitä miettii?