30.12.2013

Boys room ~Girls not allowed


Poikain huoneessa on hiukkasen tehty remonttia. Amatöörinä sitä teki yhen jos toisenkin virheen, jotka jokseenki on hidastanu huoneen valmistumista. Nyt puuttuu enää puolet sähköistä..jospa ne vielä tänä vuonna ehtis :P

Lopputulokseen oon tällä huimalla remontointitaidolla toosi tosi tyytyväinen. Oikeesti ensimmäinen virhe, jonka tein henkilö kohtasesti, oli se etten peittäny hervottomia oksanreikiä katosta ennen maalaamista. Toinen oli se, että maalasin IHAN LIIAN ISOLLA TELALLA = niskat meni ihan kappaleiks. Kolmas virhe oli se, etten suojannu kovin hyvin lattioita, koska kuvittelin osaavani maalata siististi. Neljäs virhe oli se, etten tajunnu, että mun pitää pensselillä sivellä telan jäljet sileiksi. Joo, haluatteko kuulla lisää? No ette. Kiitos!

Tässä ois sitte pari kuvaa ennen projektin alottamista..kuvat on noin viikko muuton jälkeen otettuja.(Sorry kuvanlaatu viimesessä kuvassa.)3 kommenttia:

 1. Hianoo! Livenäkin oli kyllä hieno tuo poikain huone. Mää muuten maalaan tommoset katot siveltimellä. Mutta muutenkin oon sivellinnaisia, että en telaile niin paljo mittää muuta ku seiniä. Kukin tyylillään. Joo, samoja mokia on tehty täälläkin :) Tekemällä oppii. Onnea hienosta työstä!

  VastaaPoista
 2. no tekemällä oppii! :) Ihanaa tunnelmaa näytät saaneen.

  VastaaPoista
 3. Mä oon todennu, että telalla maalaamalla saa ihan super paljo nopeemmin erityisesti isoja pintoja maalattua. Toimii se huonekaluihinki, kuten tuoleihin. Näppärästi saa levitettyä maalia ja sitte voi pensselillä tasotella hyväksi.

  Mimura, niin oppii :) Onneksi! Pienillä asioilla saa melkosesti muutettua huushollin ilmettä, mikä tuntuu kivalle!

  VastaaPoista

Mitä miettii?