1.12.2012

vaaleenpunasta

Nyt tuli kyllä kauhee vaaleanpunais-kuume! Tartunta tuli varmaan yhestä blogista, vaikka tosin mun lempiväri on ollu jo kauan pinkki ja vaaleenpunanen. Ehkä yks suuri syy tähän kuumeeseen on myös se, että sanoin yks päivä miehelle näyttäen yhtä kuvaa: "Kato, mul ois tällasta jos mullei ois miestä." Ja mies sano: "Miksei vois olla nytteki? Toihan on kivan näköstä." Ja niin tehtiin päätös, että tämän vaalea-to-be talon tehostevärimaailma tulee olemaan pastellinvärejä. Eli saan vaaleenpunasta, ah!

Meillähän on ihan rupu vedenkeitin...arvatkaa minkä värinen on tuleva vedenkeitin, jonka joskus ostan? :D Ja jos meille joskus tulee kahvinkeitin, niin seki on varmasti vaaleenpunanen. Täytyis saada vaaleenpunanen ja vaaleensininen piirakkavuoka. Ja lattemukeja. Hekoheko. Oikeesti en tarvii muuta ku vaaleenpunasen vedenkeittimen. Muut ei oo oikeesti tarpeellisia. Kuhan HIMOITSEN!

PS Kaikki kuvat on nyysitty googlen kuvahausta.

7 kommenttia:

 1. tykkään näist sun päivityksistä ku nää on nii ihanii♥ tulee hyvä mieli!

  VastaaPoista
 2. Kiva kun sulla on vaaleanpunaisen hyväksyvä mies. Määkin tykkään vaaleanpunaisesta.

  VastaaPoista
 3. Roosa: No hyvä :) <3 kiva ku kävit kommentoimmassa! Do it again:)

  Anni: Mustaki, vaik se tuli kyl vähän yllätyksenä

  VastaaPoista
 4. Ei kun kirkkaanpunasta!!

  VastaaPoista
 5. Sipuli kuule, jos olisin päätyny modernimpaan sisustustyyliin niin mulla ois punasta mustaa ja valkosta. Punasia ovia, keittiön kaappeja jne. Punanen on myös ihan hittilistan kärjessä,um värimieltymyksissä.

  VastaaPoista
 6. Ootko nähny Saran huoneen mintunvihreetä seinää? Se on niiiiiiiiin kiva..

  VastaaPoista
 7. En kyllä oo. Täytys nähdä! Vissiin aika vasta maalattu?

  VastaaPoista

Mitä miettii?